tag:blogger.com,1999:blog-2304674501062315480.post5828101054867865712..comments2024-01-06T09:53:44.230+01:00Comments on Przysmaki Karolki: BIALA DAMAkarolkahttp://www.blogger.com/profile/11923708738394416612noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2304674501062315480.post-14549615395007966332011-02-17T11:35:24.875+01:002011-02-17T11:35:24.875+01:00Ja tu podalam przeis na tradycyjna blache prostoka...Ja tu podalam przeis na tradycyjna blache prostokatna.<br />Ja sama pieklam na tortownicy o srednicy 24 cm. Wtedy zmniejszylam skladniki na biszkopt o polowe. A na mase uzylam po 2 kremowki i 2 serki. Proporcjonalnie zmniejszylam tez ilosc cukru, wody i zelatyny.<br />Mam nadzieje, ze ciasto sie uda i bedzie smakowac.<br /><br />Pozdrawiamkarolkahttps://www.blogger.com/profile/11923708738394416612noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2304674501062315480.post-60909039807431555892011-02-15T17:43:42.911+01:002011-02-15T17:43:42.911+01:00Witam,
Przepis na biała damę jest bardzo ciekawy i...Witam,<br />Przepis na biała damę jest bardzo ciekawy i przy najbliższej okazji planuje przygotować to ciasto.<br />Mam tylko jedno pytanie - jakiej średnicy powinna być tortownica?<br />Pozdrawiam,<br />Magda:)Anonymousnoreply@blogger.com