Pomyslow na jajka jest wiele, ja dzis mialam ochote wlasnie na takie :)
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_sTTFvJ6qS8Tj808gXJsLS8Z6E6Vv_2uq4CO12VY9EqPvE4oINRI6pQAqNc8pWsElik9uejj__4AdWRXNFtRifXqkylthbehQFtofHMtQS755gKqO9nIQESRG4heQ-W11-JHA8ALjV0=s0-d)
![](https://lh3.googleusercontent.com/blogger_img_proxy/AEn0k_vE4gmvfcR0sdqw7lEABG7-WTMI0KxRH-riRfJkk-OgC1ipUoDJgSh2jX9MMy_1DHWXsOQyBor09tBWLnqcD0XtvuSNCm9cIvr58qJ29b3zC1P93bF8IfbrNyTIZcLe2hoI2tj3Jze5=s0-d)
skladniki to: jajka, tunczyk w sosie wlasnym, majonez, szczypiorek, sol, pieprz
Jajka gotujemy na twardo, po obraniu nalezy je przekroic na pol, wyciagnac zoltko i rozgniesc je widelcem. Do zoltka dodajemy tyle samo tunczyka. Mieszamy skladniki z odrobina majonezu, dodajemy szczypiorek i przyprawy. Farszem napelniamy bialka. Dekorujemy odrobina majonezu.
Smacznego!
skladniki to: jajka, tunczyk w sosie wlasnym, majonez, szczypiorek, sol, pieprz
Jajka gotujemy na twardo, po obraniu nalezy je przekroic na pol, wyciagnac zoltko i rozgniesc je widelcem. Do zoltka dodajemy tyle samo tunczyka. Mieszamy skladniki z odrobina majonezu, dodajemy szczypiorek i przyprawy. Farszem napelniamy bialka. Dekorujemy odrobina majonezu.
Smacznego!
3 komentarze:
farsz w wersji tuńczykowej jest pyszny :-)
O tak, ten farsz zalicza sie do moich ulubionych, ale ja ogolnie jestem tunczykolubna :)
pozdrawiam
A ja dodaję do tego jeszcze chrzan - nadaje ostrości. Obie wersje smaczne :)
Prześlij komentarz