expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

niedziela, 11 maja 2008

JAJKA FASZEROWANE TUNCZYKIEM

Pomyslow na jajka jest wiele, ja dzis mialam ochote wlasnie na takie :)






skladniki to: jajka, tunczyk w sosie wlasnym, majonez, szczypiorek, sol, pieprz

Jajka gotujemy na twardo, po obraniu nalezy je przekroic na pol, wyciagnac zoltko i rozgniesc je widelcem. Do zoltka dodajemy tyle samo tunczyka. Mieszamy skladniki z odrobina majonezu, dodajemy szczypiorek i przyprawy. Farszem napelniamy bialka. Dekorujemy odrobina majonezu.

Smacznego!

3 komentarze:

asieja pisze...

farsz w wersji tuńczykowej jest pyszny :-)

karolka pisze...

O tak, ten farsz zalicza sie do moich ulubionych, ale ja ogolnie jestem tunczykolubna :)
pozdrawiam

Anonimowy pisze...

A ja dodaję do tego jeszcze chrzan - nadaje ostrości. Obie wersje smaczne :)