Pomyslow na jajka jest wiele, ja dzis mialam ochote wlasnie na takie :)
skladniki to: jajka, tunczyk w sosie wlasnym, majonez, szczypiorek, sol, pieprz
Jajka gotujemy na twardo, po obraniu nalezy je przekroic na pol, wyciagnac zoltko i rozgniesc je widelcem. Do zoltka dodajemy tyle samo tunczyka. Mieszamy skladniki z odrobina majonezu, dodajemy szczypiorek i przyprawy. Farszem napelniamy bialka. Dekorujemy odrobina majonezu.
Smacznego!
skladniki to: jajka, tunczyk w sosie wlasnym, majonez, szczypiorek, sol, pieprz
Jajka gotujemy na twardo, po obraniu nalezy je przekroic na pol, wyciagnac zoltko i rozgniesc je widelcem. Do zoltka dodajemy tyle samo tunczyka. Mieszamy skladniki z odrobina majonezu, dodajemy szczypiorek i przyprawy. Farszem napelniamy bialka. Dekorujemy odrobina majonezu.
Smacznego!
3 komentarze:
farsz w wersji tuńczykowej jest pyszny :-)
O tak, ten farsz zalicza sie do moich ulubionych, ale ja ogolnie jestem tunczykolubna :)
pozdrawiam
A ja dodaję do tego jeszcze chrzan - nadaje ostrości. Obie wersje smaczne :)
Prześlij komentarz